Törzsvásárlói pontrendszer

Barbaral Creations Törzsvásárlói Kedvezmény

Hogyan működik a barbaralcreations.hu hűségpont rendszere?

A rendszer a webáruházunkban történt vásárlásokat veszi alapul, és az itt elköltött összeg után ad pontokat regisztrált vásárlóinknak, melyet a későbbiekben levásárolhatnak. Fontos, hogy csak a regisztrált vásárlóink nevén tudjuk jóváírni a pontokat!

Minden megvásárolt termék értékének 5%-át jóváírjuk a vásárló pontgyűjtő számláján, tehát ha 10000 forint értékben vásárolt korábban, akkor 500 pont íródik jóvá a nevén azt követően, hogy teljesítettnek (kiszállított, lezártnak) minősítjük a rendelését. Teljesítettnek azokat a vásárlásokat tekintjük, melyek kézbesítésre és kifizetésre kerültek.

Akciós termékek esetén a jóváírt pont a vételárnak 3%-a.

Regisztrációkor, illetve Hírlevél feliratkozás megerősítésekor extra 100-100 pontot írunk jóvá!

1 hűségpont 1 forintnak felel meg, 10 000 forint feletti vásárlásnál válthatók be, a minimum felhasználandó pontok száma 200. A vásárlások után jóváírt pontok beváltási ideje 4 hónap. 4 hónap után a pontok elévülnek.

A pontokat az érvényességi időn belül a webáruházban található bármely termék vásárlásánál fel lehet használni, illetve bizonyos termékeket kizárólag törzsvásárlói pontokért lehet megvenni.

Amennyiben egy vásárló szerződésszegést követ el (megrendel egy terméket, de azt nem veszi át, vagy visszaküld egy felbontott keresztszemes készletet, melynek szerzői jogi tartalma sérül és az így keletkezett károkért felelőséget nem vállal, azaz az eladó számára nem kívánja megtéríteni), úgy áruházunk fenntartja a jogot az addig megszerzett pontok törlésére.

Honnan tudom, hogy mennyi pontom van?

Minden regisztrált vásárlónak automatikusan jár a hűségpont a vásárlásai után, a pontok azt követően kerülnek jóváírásra, hogy azt teljesítettnek tekintjük és elküldtük a megrendelőnek. A jóváírt pontokat megtekinthetik a felhasználói fiókjukban a Hűségpontokra kattintva. Az át nem vett vagy visszaküldött csomagok után nem jár hűségpont, azokat töröljük rendszerünkből.

Extra hűségpontok

Időközönként szeretnénk jutalmazni különböző termékek, termékcsoportjaink vásárlóit, ezért bizonyos a termékekre/termékcsoportokra extra hűségpontokat adunk. Az extra hűségpontokat szintén a teljesítettnek minősítést követően írjuk jóvá utólag a regisztrált vásárlóink rendelésében.

Az extra hűségpontokról, az aktuális termékcsoportokról Hírlevélben, esetleg közösségi oldalainkon tájékoztatjuk a vásárlókat, így érdemes feliratkozni Hírlevelünkre, ahol akciónkon kívül újdonságainkról is tájékoztatást adunk.


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft