Sweets Selection 2. OPALESCENT aida hímzőalap válogatás 14 ct - limitált darabszámban...
Sweets Selection 2. OPALESCENT aida hímzőalap válogatás 14 ct - limitált darabszámban...
10 990 Ft
ÚJ

Sweets Selection 2. OPALESCENT aida hímzőalap válogatás 14 ct - limitált darabszámban...

Kiváló minőségű, egyedi festésű 14 count sűrűségű (5,5 öltés/cm.), körbeszegett, csillogós pamut aida hímzőalap keresztszemes hímzéshez.
A csomag tartalma: 3 darab különböző színű kézzel festett irrizáló aida, méret: kb. 70x50 cm/db (+/- 1-3 cm.). Alapanyag: Zweigart, 88% pamut, 12% metál-poliészter.
A termék kizárólag a készlet erejéig vásárolható meg!
10 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk, különösen a sötét, illetve piros-lila színeket.
- amennyiben mégis szeretnéd kimosni az alapanyagokat, ezt pici mosószerrel, langyos (kb. 30 fokos) vízben enyhén nyomkodva még felhasználás előtt tedd meg.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
260 g/db