Kézzel festett OPALESCENT aida hímzőalap 14 ct - Wood Trail 50x35 cm
Kézzel festett OPALESCENT aida hímzőalap 14 ct - Wood Trail 50x35 cm
2 190 Ft

Kézzel festett OPALESCENT aida hímzőalap 14 ct - Wood Trail 50x35 cm

Kiváló minőségű, gyönyörű színekben pompázó, kézzel festett 14 count sűrűségű (5,5 öltés/cm.), körbeszegett, irrizáló pamut aida hímzőalap keresztszemes hímzéshez.
Mérete: kb. 70x50 cm (+/- 1-3 cm.). Alapanyag: Zweigart, 88% pamut, 12% metál-poliészter.
2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk a sötét, illetve piros-lila színeket illetően.
- amennyiben mégis szeretnéd tisztítani a kézimunkát, pici kímélő mosószerrel esetleg kevés ecettel, langyos (max. 30 fokos) vízben rövid ideig enyhén nyomkodva tedd meg (ne dörzsöld és ne áztasd sokáig), majd gyors öblítés után fektetve, törölközőn szárítsd és enyhén nedves állapotban, hátoldalán vasald ki.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
83 g/db
Hasonló termékek