Kézzel festett aida hímzőalap csomag 20 count
Kézzel festett aida hímzőalap csomag 20 count
3 990 Ft

Kézzel festett aida hímzőalap csomag 20 count

Kiváló minőségű, egyedi festésű 20 count sűrűségű (8 öltés/cm.), körbeszegett, pamut aida hímzőalap keresztszemes hímzéshez.
A csomag tartalma: 3 darab különböző színű, kézzel festett aida, méret: kb. 30x30 cm/db (+/- 1-2 cm.). Alapanyag: Zweigart, 100% pamut.
A termék kizárólag a készlet erejéig vásárolható meg!
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk a sötét, illetve piros-lila színeket illetően.
- amennyiben mégis szeretnéd tisztítani a kézimunkát, pici kímélő mosószerrel esetleg kevés ecettel, langyos (max. 30 fokos) vízben rövid ideig enyhén nyomkodva tedd meg (ne dörzsöld és ne áztasd sokáig), majd gyors öblítés után fektetve, törölközőn szárítsd és enyhén nedves állapotban, hátoldalán vasald ki.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
70 g/db
Hasonló termékek