Kézzel festett OPALESCENT pamut hímzővászon 28 ct - Cloud of Lambs
Kézzel festett OPALESCENT pamut hímzővászon 28 ct - Cloud of Lambs
1 890 Ft

Kézzel festett OPALESCENT pamut hímzővászon 28 ct - Cloud of Lambs

Kiváló minőségű, gyönyörű színekben pompázó, 28 count sűrűségű (11 szál/cm.), kézzel festett, körbeszegett, irrizáló pamut hímzővászon keresztszemes hímzéshez, blackworkhöz, hardangerhez.
Mérete: kb. 50x35 cm (+/- 1-2 cm.). Alapanyag: Zweigart Brittney Lugana, 49% pamut, 44% viszkóz, 7% met. poliészter.
1 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk a sötét, illetve piros-lila színeket illetően.
- amennyiben mégis szeretnéd tisztítani a kézimunkát, pici kímélő mosószerrel esetleg kevés ecettel, langyos (max. 30 fokos) vízben rövid ideig enyhén nyomkodva tedd meg (ne dörzsöld és ne áztasd sokáig), majd gyors öblítés után fektetve, törölközőn szárítsd és enyhén nedves állapotban, hátoldalán vasald ki.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
45 g/db