Kézzel festett 100% selyem szalag, 2 mm széles - Green Apple
Kézzel festett 100% selyem szalag, 2 mm széles - Green Apple
580 Ft

Kézzel festett 100% selyem szalag, 2 mm széles - Green Apple

Kiváló minőségű, kézzel festett 100% selyem szalagok szalaghímzéshez, különféle dekorációkhoz, kézi szövéshez, ékszer- és babakészítéshez, esküvői dekorhoz és meghívókhoz, menyasszonyi csokrokhoz...
Egyaránt használható vasalva, vagy gyűrve is. 1 motring: 2 méter hosszúságú 2 mm széles szalag.
580 Ft
A vásárlás után járó pontok: 19 Ft
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk, különösen a sötét, illetve piros-lila színeket.
- amennyiben mégis szeretnéd kimosni az alapanyagokat, ezt pici mosószerrel, langyos (kb. 30 fokos) vízben enyhén nyomkodva még felhasználás előtt tedd meg.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
3 g/db