Kézzel festett len hímzővászon csomag 32 ct - Blue Dotty
Kézzel festett len hímzővászon csomag 32 ct - Blue Dotty
1 850 Ft

Kézzel festett len hímzővászon csomag 32 ct - Blue Dotty

Kiváló minőségű, gyönyörű színekben pompázó, 32 count sűrűségű (12 szál/cm.), kézzel festett, körbeszegett len hímzővászon csomag kisebb keresztszemes hímzéshez, blackworkhöz, hardangerhez. Kiváló alapanyag apróbb minták, díszek készítéséhez
1 csomagban 3 db 20x20 cm-es vászon van, az ár 1 csomagra vonatkozik. Alapanyag: Zweigart Belfast, 100% len.
1 850 Ft
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk, különösen a sötét, illetve piros-lila színeket.
- amennyiben mégis szeretnéd kimosni az alapanyagokat, ezt pici mosószerrel, langyos (kb. 30 fokos) vízben enyhén nyomkodva még felhasználás előtt tedd meg.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Adatok
Tömeg
71 g/db