Keresztszemes hímzésminta - Let it snow
Keresztszemes hímzésminta - Let it snow
2 990 Ft

Keresztszemes hímzésminta - Let it snow

Egyedi tervezésű keresztszemes hímzésminta, papír alapú.

A minta 74x62 öltés, az eredeti darab Barbaral Creations 'Early America' 40 count sűrűségű lenvászonra készült Barbaral Creations kézzel festett fonalakkal: Cottage Blue, Terracotta, Cinnamon Dark, Marigold, Holly Berries, Silver Snow, Deep Forest, Snowflake.

A minta tartalmazza a borítót a kész modell fotójával, a leszámolható mintát szimbólumokkal és színekkel jelölve is, valamint a Barbaral Creations és DMC színkódokat.
Amennyiben inkább PDF formátumú mintát szeretnél írj nekünk, de a hímzéshez szükséges alapanyagokat készletben is meg tudod vásárolni ITT

2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Információ és használati utasítás a Barbaral Creations kézzel festett termékekhez:
- minden textil termékünket textilfestékkel festünk, s bár a színek fixálva vannak, sajnos nem lehet garantálni a teljes színtartósságukat.
- ezért a kész hímzések mosását nem ajánljuk, különösen a sötét, illetve piros-lila színeket.
- amennyiben mégis szeretnéd kimosni az alapanyagokat, ezt pici mosószerrel, langyos (kb. 30 fokos) vízben enyhén nyomkodva még felhasználás előtt tedd meg.
- vasalni az alapanyag összetételének megfelelő hőfokon lehet a vásznakat, selyemszalagokat, csipkéket, farkasfogakat.
- minden termékünket UV sugárzástól/közvetlen napfénytől védett helyen érdemes tárolni, hogy nagyon sokáig megőrizzék színüket.
- termékeink dohányfüst- és kisállatmentes műhelyben készülnek.

Az egyes adagok festése során a színárnyalatok némileg módosulhatnak, bármilyen pontosan is követjük az eredeti "recept"ünket. Ezért ha nagyobb munkát készítesz, vagy bármi más okból fontos, hogy tökéletesen egyforma legyen a színárnyalat, érdemes egyszerre megvásárolnod a szükséges mennyiségű hímzőfonalat, selyemszalagot, stb.
Figyelem! A színárnyalatokat minden monitor különböző módon adja vissza, ezért előfordulhat, hogy a valóságban picit különbözik a termék a fotón láthatótól.
Hasonló termékek